Дипломы
-
Дипломы
купить аттестат за 11 класс в курске купить аттестат за 11 класс в курске .
-
Дипломы
купить аттестат за 11 класс в туле купить аттестат за 11 класс в туле .
Jak dbać o septum?
Ostatnio zdecydowałem się na przekłucie septum i łatwo mówiąc jestem kilkoro pytań o pielęgnację. Wiem, że podobnie jak przy tatuażach, duża jest higiena i dobra pielęgnacja w centralnych tygodniach. Kiedy kupowałem zestawy do tatuażu do zadań, często wpadał w nich dodatkowe dane o dezynfekcji, płynach antybakteryjnych i pielęgnacji skóry – i myślę się, czy podobne zasady można odnieść i do nowoczesnego kolczyka w przegrodzie nosa.
Które posiadacie sprawdzone metody, żeby septum dobrze się leczyło a nie pojawiały się infekcje? Używacie soli fizjologicznej, specjalnych płynów do piercingu, czy wystarczy codzienna higiena? Może ktoś doradzi, ile trochę więcej jest pełne gojenie także na co szczególnie myśleć w teraźniejszym momencie?
Chętnie posłucham Waszych poznań oraz zdrowych wskazówek, bo wiem, że teoria to jedno, a życie swoje.
Które posiadacie sprawdzone metody, żeby septum dobrze się leczyło a nie pojawiały się infekcje? Używacie soli fizjologicznej, specjalnych płynów do piercingu, czy wystarczy codzienna higiena? Może ktoś doradzi, ile trochę więcej jest pełne gojenie także na co szczególnie myśleć w teraźniejszym momencie?
Chętnie posłucham Waszych poznań oraz zdrowych wskazówek, bo wiem, że teoria to jedno, a życie swoje.